درباره ما

http://s2.picofile.com/file/7891972254/siSTgu_265.jpg

با سلام
هدف از ایجاد این وبلاگ این بود که موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی را در فضای مجازی در حد وتوان خودم شیوه اش را با وبلاگ تخصصی سبک زندگی ایرانی اسلامی رواج دهم وبتوانم به سخنان رهبرم که مورد تاکیدشان سبک زندگی اسلامی ایرانی بودوایشان فرمودند:با پیشرفت در سبک زندگی،اهداف تمدن اسلامی محقق می شود .
من هم با ایجاد این وبلاگ در تحقق ساختن سخن زیبای رهبرم تلاش می کنم وگامی مثبت در این جهت برمی دارم.
پس با من همراه باشید
((ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ایران))
دوستدارتان حسین رضایی-متولد 24خرداد 1373-اصفهان

لوگوونظرسنجی وبلاگ

New Page 2

بنر جشنواره

لوگوی کنگره ودیگر امکانات
 

خلاقيت يك فرآيندي است كه باعث توانمند شدن كودكان در بسياري از زمينه ها مي شود،مثلا:كودك مي تواند ابتكارهاي جديد و نو و يا نظرهاي ويژه و منحصر به فرد،ارائه راه حلهاي مختلف براي حل مسايل از قدرت فكري خود بهره گيرد،البته والدين در تقويت و رشد ذهن خلاق كودكان سهم بزرگي دارند، ما در اينجا به توصيه هايي كه براي والدين در اين راستا مطرح شده اشاره مي كنيم:

1.آزادي

كنترل و محدويت بيش از حد صلاح نيست،لذا بايد كودكان تا حدودي از آزادي نيز بهره مند باشند،تا بتوانند با ارامش خاطر برخي كارها را بدون استرس و نگراني انجام دهند، مثلا:هنگام بازي با اسباب بازي ها او را خيلي محدود به رعايت نظم اتاق،و يا مراقبت از اسباب بازي ها ويا بازي با روش خاص دلخواه شما و... نكنيد.

2.احترام ومحبت

بيشتر به دستاوردهاي آنان توجه كنيد، كوشش و تلاش انان خيلي مهم است، از خلاقيت كودكان قدرداني كنيد، ضمنا بيشتر سعي شود از اهرم تعريف و تمجيد در تحسين استفاده شود.و بزرگ جلوه دادن كار او زمينه رشد و خلاقيت او خواهد شد.

3.الگو دهي

خود والدين بهترين الكو براي فرزندان مي توانند باشند،لذا جا دارد كه پدر و مادر اهل تلاش بوده، و داراي روحيه استقلال  و نوع اوري در بسياري از موارد را داشته باشند.همچنين رفت و آمد با افراد موفق و خلاق زمينه رشد را فراهم مي كند، ضمنا مطالعه و انتقال زندگي نامه افراد خلاق هم  مي تواند جرقه خلاقيت را شعله ور سازد.

4.شوخ طبعي

شوخ طبعي خودش هنر است و يك جولان فكري را مي طلبد،پس پدر و مادري كه خودشان روحيه شوخ طبعي دارند به مرور اين روحيه به فرزندانشان منتقل مي شود،و در نتيجه زمينه خلاقيت فكري را در كودكان فراهم مي سازند.

5.درك و اهميت

به كودكان اهميت دهيم ، با آنها كار كنيم،در مواقع مختلف زمينه فكر كردن را در او ايجاد كنيم ،فرصت دهيم كه ايده جديدي اراىٔه بدهند،به اين ايده و فكر او ارزش و يژه هاي قايل شويم.علايق و احساسات و هيجانهاي او را در شرايط مختلف بسنجيم، تا براي رشد و شكوفايي استعداد و خلاقيت آنها بتوانيم گام هاي خوبي برداريم.

6.بازي

محروم كردن كودكان از بازي روش مناسب تربيتي نيست،بلكه بازي با كودكان ذهن آنها را فعال و باعث ايجاد ايده هاي خلاقانه خواهد شد،پس بازي كردن در محيط خانه نيز بايد جزء برنامه او فرار بگيرد.

7.كنجكاوي و پرسش

براي ايجاد كنجكاوي و روحيه پرسش گري بايد:

1.هميشه در پي مسىٔله باشيم.(مثلا وقتي به باغي رفتيم كه درختان ميوه متعددي در انجاست، همان جا در مورد درختان سوالي در ذهنش ايجاد كنيم،بعد خودش شروع به سوال كردن مي كند وهمين كاره دقت او را آرام ارام بيشتر و باعث رشد و تقويت قوه خلاقيت او خواهد شد)

2.به انها بياموزيم كه به جزىٔيات توجه داشته باشند.

3.به يك راه حل او قانع نشويم.

4.به سوال هاي او بها دهيم،ضمنا جواب منطقي هم برايش پيدا كنيم

5.زمينه علاقمندي رجوع به كتاب و مطالعه را در قالب سوال و كنجكاوي او مهيا سازيم.

 

منبع:

1.راه هاي پرورش خلاقيت در كودكان و نوجوانان، محمد مهدي عباسي آغوي، ص54-60،انتشارات موسسه امام خميني (ره)



مربوط به موضوع : كودك وخانواده وسبك زندگي
دسته ها : كودك وخانواده وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر

تمامی حقوق مادی ومعنوی این وبلاگ برای پایگاه تخصصی سبک زندگی اسلامی- ایرانی محفوظ است

طراحی شده توسط :سایت ثامن تم

ویرایش شده توسط :حسین رضایی

صفحه بعدي صفحه قبلي

X