درباره ما

http://s2.picofile.com/file/7891972254/siSTgu_265.jpg

با سلام
هدف از ایجاد این وبلاگ این بود که موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی را در فضای مجازی در حد وتوان خودم شیوه اش را با وبلاگ تخصصی سبک زندگی ایرانی اسلامی رواج دهم وبتوانم به سخنان رهبرم که مورد تاکیدشان سبک زندگی اسلامی ایرانی بودوایشان فرمودند:با پیشرفت در سبک زندگی،اهداف تمدن اسلامی محقق می شود .
من هم با ایجاد این وبلاگ در تحقق ساختن سخن زیبای رهبرم تلاش می کنم وگامی مثبت در این جهت برمی دارم.
پس با من همراه باشید
((ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ایران))
دوستدارتان حسین رضایی-متولد 24خرداد 1373-اصفهان

لوگوونظرسنجی وبلاگ

New Page 2

بنر جشنواره

لوگوی کنگره ودیگر امکانات
زن

آيا غيرت فقط مربوط به مردان است؟ يعني فقط مردان هستند كه بايد نسبت به زنان جامعه، غيرت ديني داشته باشند؟ بعيد نيست كه با اين مسأله روبه‌رو شده باشيد كه اگر مردي دچار آلودگي اخلاقي شده باشد، خانواده و بستگان او چندان احساس سرخوردگي و ننگ نمي‌كنند، امّا اگر زني دچار چنين خطاي‌اخلاقي شده باشد، خانواده و بستگان و بلكه همه اطرافيان او احساس ننگي نسبت به آن زن  پيدا مي‌كنند و چه بسا براي پاك كردن اين ننگ دست به اقدامي همچون كشتن او بكنند.

آيا اين طرز تفكر و رفتار درست و اسلامي است؟! آيا اين نوع غيرت را غيرت ديني مي‌ناميم؟ به طور مسلم يك مسلمان، به طور مشترك بايد احساس ننگ بكند؛ نه اين‌كه در جايي چنين احساسي به اوج برسد كه منجر به افراط شود و نه اين‌كه در جاي ديگر، اين احساس وجود نداشته باشد و يا بسيار كم باشد كه منجر به تفريط شود.

متأسفانه اين تفكر بي‌غيرتي را در خصوص مردان، از فرهنگ غرب؛ و ابراز آن درباره زنان را، از فرهنگ منحط جاهلي مي‌گيريم و هر دوي اين نوع تفكر را به پاي دين مي‌گذاريم كه متاسفانه اين نوع تفكر نيز در بين افراد جامعه نيز رواج پيدا كرده است.

در خيلي از موارد، مسائلي را از فرهنگ غرب با مسائلي از فرهنگ منحط جاهلي، مخلوط كرده و آن را به صورت اسلام در مي‌آوريم؛ در حالي كه قرآن كريم، خلاف آن را بيان مي‌كند؛ به عنوان نمونه قرآن كريم درباره مجازات افراد مي‌فرمايد: «الزَّانِيَةُ وَ الزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ واحِدٍ مِنْهُما مِائَةَ جَلْدَةٍ وَ لا تَأْخُذْكُمْ بِهِما رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ. هر يك از زن و مرد زنا كار را صد تازيانه بزنيد و نبايد رأفت (و محبت كاذب) نسبت به آن دو، شما را از اجراى حكم الهى مانع شود اگر به خدا و روز جزا ايمان داريد.»[نور،آيه2] يعني نه در مورد مردآلوده تسامح داشته باشيد ونه در مورد زن آلوده.

يا همچنين درباره مجازات سرقت مي‌فرمايد: «وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ. و مرد و زن دزد را به سزاى آنچه كرده‏‌اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.»[مائده،آيه38]

از اين رو، بخشيدن زن و مجازات كردن مرد در مسأله دزدي و يا مجازات كردن زن و بخشيدن مرد در مسأله خطاي اخلاقي و ننگ ندانستن اشتباه مرد، همگي اينها تبعيض و ناشي از افكار جاهلي است و فردي كه با اين نوع ديد و تفكر به سمت اسلام برود، اين توهّم را خواهد داشت كه دين اسلام بين زن و مرد تفاوت قائل است و براي توهّمش به مسأله ارث و ديه اشاره مي‌كند كه ارث و ديه زن ومرد در اسلام با هم متفاوت است.

درحالي كه به گفته آيت‌الله جوادي‌آملي(حفظه‌الله) «تفاوت صنفي زن و مرد، مانند تفاوت اصناف مردان با يكديگر و نيز زنان با همديگرست، كه اين نيز براي برقراري نظامي احسن و عادلانه است؛ نه تسخير ظالمانه يا جاهلانه و نه تسخير يك جانبه و يك سويه نسبت به يكي از آنان است.»[1] امّا «مقام زن را بايد در انسان شناسي جستجو كرد و عظمت زن همان عظمت انسان است؛»[2]

گاهي در مقابل تهاجم، عقب نشيني مي‌كنيم و تلاش مي‌كنيم كه خود را شبيه به دشمن ‌كنيم و همسان سازي كنيم؛ يعني ما به جاي اينكه به باورهاي عميق ديني خود بپردازيم و آن‌ها را فرهنگ سازي كنيم متأثر از افكار دشمن مي‌شويم. از اين رو لازم است، فكر كنيم چگونه مي‌توانيم فرهنگ‌ بومي و اسلامي داشته باشيم.

منبع:
[1]. زن در آينه‌ي جلا و جمال،آيت‌الله‌جوادي‌آملي،ص285
[2]. همان، ص292



مربوط به موضوع : زنان وسبك زندگي
دسته ها : زنان وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر


قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز در كلانشهر تهران مصرف حشيش و كوكائين براي برخي از طبقات زنان و دختران به سبك زندگي تبديل شده است بطوري كه حتي در بعضي از موارد در توزيع و ترانزيت مواد مخدر از زنان استفاده مي‌شود.
آفتاب: طه طاهري در نخستين جلسه كميته زنان و خانواده اين ستاد كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، گفت: اصل كار ساختاري در حوزه اعتياد زنان داراي اشكال است و بايد براساس فرمايشات رهبري، ساختار بهبود وضعيت اعتياد زنان را متحول كرد.

وي افزود: مسئله اعتياد زنان آنقدر مهم است كه اين ستاد در سال ۹۰، مركز توانمندسازي حوزه زنان را در دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي تشكيل داد تا اين مسئله به خوبي شناسايي و بررسي شود.

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر با تاكيد بر اينكه بايد به صورت ساختاري پديده اعتياد زنان را بررسي كرد، گفت: امروز كميته زنان و خانواده ستاد تشكيل شد چون ۵ بند از سياست‌هاي كلان ابلاغي مقام معظم رهبري در امر مبارزه با مواد مخدر به آن مربوط مي‌شد.

وي با بيان اينكه سبك زندگي يعني يك موضوع و پديده به‌عنوان رفتاري ارزشمند تلقي مي‌شود، گفت: متاسفانه امروز در كلانشهر تهران حشيش و كوكائين براي برخي از طبقات زنان و دختران به سبك زندگي تبديل شده است و همين سبك غلط منشاء بروز اعتياد و وابستگي دائمي در آنان به مواد مخدر مي‌شود حتي در بعضي از موارد در توزيع و ترانزيت مواد مخدر از زنان استفاده مي‌شود.

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تاكنون در ۱۸ استان كشور، مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان (ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر) راه‌اندازي شده است و اقدامات بسياري توسط بهزيستي و ساير دستگاه‌ها در حوزه مبارزه با اعتياد صورت گرفته همچنين در توسعه مشاركت‌هاي مردمي اقدامات بسيار خوبي صورت گرفته است اما هنوز نتوانسته حجم تهديد را كم كند.

طاهري خطاب به اعضاي كميته گفت: موضع شما همكاران بايد طلبكارانه باشد و بايد در حوزه اعتياد، مسائل را مطالبه كنيد و واقع‌نمايي كنيد نبايد مسئله اعتياد را كتمان و مخفي كرد بلكه بايد ابعاد آن را براي مردم به صراحت بيان كرد و بدون ملاحظه و سانسور نقش مخرب و آسيب‌زاي آن را در همه ابعاد و تاثيرگذاري آن را در همه حوزه‌هاي فرهنگي، اقتصادي، امنيتي، جامعه و خانواده را وانمايي كرد.

وي با بيان اينكه كميته تخصصي زنان بايد صفر تا صد هر آنچه كه مربوط به حوزه اعتياد زنان و مواد مخدر در اين طبقه جنسي است را شناسايي و بررسي كند، افزود: اين حوزه، تكليف معوق نظام، شرع، انقلاب و مطالبه مردم است و اين عقب‌ماندگي را با اقدام راهبردي اثربخش بايد جبران كرد.

طاهري گفت: اهميت مسئله اعتياد زنان را بايد در سياست‌هاي بالادستي نظام، سياست‌هاي اجرايي و سياست‌هاي برنامه پنجم توسعه به وضوح ديد و بررسي كرد و در عين حال نيز بايد همه دستگاه‌ها در راستاي تحقق اين اسناد بالادستي فعاليت‌ جهادي داشته باشند.

به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، وي در پايان خواستار آن شد كه همه اساتيد زن، فرهيختگان و متخصصان حوزه زنان در امر درمان و پيشگيري و سازمان‌هاي اختصاصي زنان اعم از دولتي و غير دولتي در اين امر مشاركت و ستاد را ياري كنند.

در اين جلسه، فرشته حشمتيان معاون وزير و رئيس سازمان مشاركت‌هاي مردمي و خانواده آموزش و پرورش، جلائي‌فر مسئول واحد كاهش آسيب‌هاي اجتماعي سازمان فني و حرفه‌اي، فريد براتي معاون پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي، كاهه رئيس اداره اجتماعي پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا، فرنيا مديركل بهداشت و درمان سازمان زندان‌ها، حسينعلي المدني رئيس گروه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي دفتر اداره كل وزارت تعاون، زهرا اصلاح‌چي رئيس دفتر شوراي فرهنگي اجتماعي زنان و خانواده، فاطمه بلغاري مدير گروه مطالعات امور زنان و خانواده وزارت علوم و نمايندگاني از وزارت بهداشت و مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري، ‌ بسيج زنان كشور و كميته امداد حضور داشتند و در پايان جلسه نقطه نظرات و پيشنهادات خود را راجع به آيين‌نامه كميته مطرح كردند.


مربوط به موضوع : زنان وسبك زندگي
دسته ها : زنان وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر

تمامی حقوق مادی ومعنوی این وبلاگ برای پایگاه تخصصی سبک زندگی اسلامی- ایرانی محفوظ است

طراحی شده توسط :سایت ثامن تم

ویرایش شده توسط :حسین رضایی

صفحه بعدي صفحه قبلي

X