درباره ما

http://s2.picofile.com/file/7891972254/siSTgu_265.jpg

با سلام
هدف از ایجاد این وبلاگ این بود که موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی را در فضای مجازی در حد وتوان خودم شیوه اش را با وبلاگ تخصصی سبک زندگی ایرانی اسلامی رواج دهم وبتوانم به سخنان رهبرم که مورد تاکیدشان سبک زندگی اسلامی ایرانی بودوایشان فرمودند:با پیشرفت در سبک زندگی،اهداف تمدن اسلامی محقق می شود .
من هم با ایجاد این وبلاگ در تحقق ساختن سخن زیبای رهبرم تلاش می کنم وگامی مثبت در این جهت برمی دارم.
پس با من همراه باشید
((ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ایران))
دوستدارتان حسین رضایی-متولد 24خرداد 1373-اصفهان

لوگوونظرسنجی وبلاگ

New Page 2

بنر جشنواره

لوگوی کنگره ودیگر امکانات
زن

آيا غيرت فقط مربوط به مردان است؟ يعني فقط مردان هستند كه بايد نسبت به زنان جامعه، غيرت ديني داشته باشند؟ بعيد نيست كه با اين مسأله روبه‌رو شده باشيد كه اگر مردي دچار آلودگي اخلاقي شده باشد، خانواده و بستگان او چندان احساس سرخوردگي و ننگ نمي‌كنند، امّا اگر زني دچار چنين خطاي‌اخلاقي شده باشد، خانواده و بستگان و بلكه همه اطرافيان او احساس ننگي نسبت به آن زن  پيدا مي‌كنند و چه بسا براي پاك كردن اين ننگ دست به اقدامي همچون كشتن او بكنند.

آيا اين طرز تفكر و رفتار درست و اسلامي است؟! آيا اين نوع غيرت را غيرت ديني مي‌ناميم؟ به طور مسلم يك مسلمان، به طور مشترك بايد احساس ننگ بكند؛ نه اين‌كه در جايي چنين احساسي به اوج برسد كه منجر به افراط شود و نه اين‌كه در جاي ديگر، اين احساس وجود نداشته باشد و يا بسيار كم باشد كه منجر به تفريط شود.

متأسفانه اين تفكر بي‌غيرتي را در خصوص مردان، از فرهنگ غرب؛ و ابراز آن درباره زنان را، از فرهنگ منحط جاهلي مي‌گيريم و هر دوي اين نوع تفكر را به پاي دين مي‌گذاريم كه متاسفانه اين نوع تفكر نيز در بين افراد جامعه نيز رواج پيدا كرده است.

در خيلي از موارد، مسائلي را از فرهنگ غرب با مسائلي از فرهنگ منحط جاهلي، مخلوط كرده و آن را به صورت اسلام در مي‌آوريم؛ در حالي كه قرآن كريم، خلاف آن را بيان مي‌كند؛ به عنوان نمونه قرآن كريم درباره مجازات افراد مي‌فرمايد: «الزَّانِيَةُ وَ الزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ واحِدٍ مِنْهُما مِائَةَ جَلْدَةٍ وَ لا تَأْخُذْكُمْ بِهِما رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ. هر يك از زن و مرد زنا كار را صد تازيانه بزنيد و نبايد رأفت (و محبت كاذب) نسبت به آن دو، شما را از اجراى حكم الهى مانع شود اگر به خدا و روز جزا ايمان داريد.»[نور،آيه2] يعني نه در مورد مردآلوده تسامح داشته باشيد ونه در مورد زن آلوده.

يا همچنين درباره مجازات سرقت مي‌فرمايد: «وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ. و مرد و زن دزد را به سزاى آنچه كرده‏‌اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.»[مائده،آيه38]

از اين رو، بخشيدن زن و مجازات كردن مرد در مسأله دزدي و يا مجازات كردن زن و بخشيدن مرد در مسأله خطاي اخلاقي و ننگ ندانستن اشتباه مرد، همگي اينها تبعيض و ناشي از افكار جاهلي است و فردي كه با اين نوع ديد و تفكر به سمت اسلام برود، اين توهّم را خواهد داشت كه دين اسلام بين زن و مرد تفاوت قائل است و براي توهّمش به مسأله ارث و ديه اشاره مي‌كند كه ارث و ديه زن ومرد در اسلام با هم متفاوت است.

درحالي كه به گفته آيت‌الله جوادي‌آملي(حفظه‌الله) «تفاوت صنفي زن و مرد، مانند تفاوت اصناف مردان با يكديگر و نيز زنان با همديگرست، كه اين نيز براي برقراري نظامي احسن و عادلانه است؛ نه تسخير ظالمانه يا جاهلانه و نه تسخير يك جانبه و يك سويه نسبت به يكي از آنان است.»[1] امّا «مقام زن را بايد در انسان شناسي جستجو كرد و عظمت زن همان عظمت انسان است؛»[2]

گاهي در مقابل تهاجم، عقب نشيني مي‌كنيم و تلاش مي‌كنيم كه خود را شبيه به دشمن ‌كنيم و همسان سازي كنيم؛ يعني ما به جاي اينكه به باورهاي عميق ديني خود بپردازيم و آن‌ها را فرهنگ سازي كنيم متأثر از افكار دشمن مي‌شويم. از اين رو لازم است، فكر كنيم چگونه مي‌توانيم فرهنگ‌ بومي و اسلامي داشته باشيم.

منبع:
[1]. زن در آينه‌ي جلا و جمال،آيت‌الله‌جوادي‌آملي،ص285
[2]. همان، ص292



مربوط به موضوع : زنان وسبك زندگي
دسته ها : زنان وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر
 

خلاقيت يك فرآيندي است كه باعث توانمند شدن كودكان در بسياري از زمينه ها مي شود،مثلا:كودك مي تواند ابتكارهاي جديد و نو و يا نظرهاي ويژه و منحصر به فرد،ارائه راه حلهاي مختلف براي حل مسايل از قدرت فكري خود بهره گيرد،البته والدين در تقويت و رشد ذهن خلاق كودكان سهم بزرگي دارند، ما در اينجا به توصيه هايي كه براي والدين در اين راستا مطرح شده اشاره مي كنيم:

1.آزادي

كنترل و محدويت بيش از حد صلاح نيست،لذا بايد كودكان تا حدودي از آزادي نيز بهره مند باشند،تا بتوانند با ارامش خاطر برخي كارها را بدون استرس و نگراني انجام دهند، مثلا:هنگام بازي با اسباب بازي ها او را خيلي محدود به رعايت نظم اتاق،و يا مراقبت از اسباب بازي ها ويا بازي با روش خاص دلخواه شما و... نكنيد.

2.احترام ومحبت

بيشتر به دستاوردهاي آنان توجه كنيد، كوشش و تلاش انان خيلي مهم است، از خلاقيت كودكان قدرداني كنيد، ضمنا بيشتر سعي شود از اهرم تعريف و تمجيد در تحسين استفاده شود.و بزرگ جلوه دادن كار او زمينه رشد و خلاقيت او خواهد شد.

3.الگو دهي

خود والدين بهترين الكو براي فرزندان مي توانند باشند،لذا جا دارد كه پدر و مادر اهل تلاش بوده، و داراي روحيه استقلال  و نوع اوري در بسياري از موارد را داشته باشند.همچنين رفت و آمد با افراد موفق و خلاق زمينه رشد را فراهم مي كند، ضمنا مطالعه و انتقال زندگي نامه افراد خلاق هم  مي تواند جرقه خلاقيت را شعله ور سازد.

4.شوخ طبعي

شوخ طبعي خودش هنر است و يك جولان فكري را مي طلبد،پس پدر و مادري كه خودشان روحيه شوخ طبعي دارند به مرور اين روحيه به فرزندانشان منتقل مي شود،و در نتيجه زمينه خلاقيت فكري را در كودكان فراهم مي سازند.

5.درك و اهميت

به كودكان اهميت دهيم ، با آنها كار كنيم،در مواقع مختلف زمينه فكر كردن را در او ايجاد كنيم ،فرصت دهيم كه ايده جديدي اراىٔه بدهند،به اين ايده و فكر او ارزش و يژه هاي قايل شويم.علايق و احساسات و هيجانهاي او را در شرايط مختلف بسنجيم، تا براي رشد و شكوفايي استعداد و خلاقيت آنها بتوانيم گام هاي خوبي برداريم.

6.بازي

محروم كردن كودكان از بازي روش مناسب تربيتي نيست،بلكه بازي با كودكان ذهن آنها را فعال و باعث ايجاد ايده هاي خلاقانه خواهد شد،پس بازي كردن در محيط خانه نيز بايد جزء برنامه او فرار بگيرد.

7.كنجكاوي و پرسش

براي ايجاد كنجكاوي و روحيه پرسش گري بايد:

1.هميشه در پي مسىٔله باشيم.(مثلا وقتي به باغي رفتيم كه درختان ميوه متعددي در انجاست، همان جا در مورد درختان سوالي در ذهنش ايجاد كنيم،بعد خودش شروع به سوال كردن مي كند وهمين كاره دقت او را آرام ارام بيشتر و باعث رشد و تقويت قوه خلاقيت او خواهد شد)

2.به انها بياموزيم كه به جزىٔيات توجه داشته باشند.

3.به يك راه حل او قانع نشويم.

4.به سوال هاي او بها دهيم،ضمنا جواب منطقي هم برايش پيدا كنيم

5.زمينه علاقمندي رجوع به كتاب و مطالعه را در قالب سوال و كنجكاوي او مهيا سازيم.

 

منبع:

1.راه هاي پرورش خلاقيت در كودكان و نوجوانان، محمد مهدي عباسي آغوي، ص54-60،انتشارات موسسه امام خميني (ره)



مربوط به موضوع : كودك وخانواده وسبك زندگي
دسته ها : كودك وخانواده وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر

 كتاب «درآمدي بر سبك زندگي دانشجوي انقلابي» منتشر شد.

به گزارش رجانيوز، اين كتاب كه شامل آسيب‏شناسي ميداني از زندگي دانشجويان انقلابي و ارائه راه‏كارهايي براي حلّ آنهاست، توسّط حجّت‏الاسلام مهدي همازاده ابيانه، تحقيق و تأليف شده است.

نگارنده براي تكميل اين كتاب، تعداد 153 پرسشنامه 4 صفحه‏اي را در پنج حوزه زندگي دانشجويان انقلابي (فرهنگي – سياسي، معرفتي، معنوي، علمي – درسي، شخصي – خانوادگي) بين اين دسته از دانشجويان در دانشگاه‏هاي مختلف كشور، توزيع و جمع‏آوري كرده است. آسيب‏شناسي زندگي دانشجويان انقلابي براساس تحليل داده‏هاي آماري حاصل از اين پرسشنامه‏ها و نيز مصاحبه‏هاي اختصاصي با 10 تن از دانشجويان فعّال انقلابي، ‌انجام گرفته است. تحقيقات ميداني و مطالعات كتابخانه‏اي براي نگارش كتاب، از پاييز 1388 تا پاييز 1390 در پ‍ژوهشكده باقرالعلوم قم به انجام رسيده است.

كتاب «درآمدي بر سبك زندگي دانشجوي انقلابي»، شامل يك بخش مباحث نظري در باب «سبك زندگي» و در باب «اقتضائات محيط دانشگاهي» نيز مي‏باشد كه در ابتداي كتاب آورده شده است. همچنين پس از فصل تحليل آماري و آسيب‏شناسي، بخش مربوط به راه‏كارها و بسته‏برنامه‏ها گنجانده شده است.

 

 

 

در بخش‏هايي از مقدّمه كتاب، مي‏خوانيم: «دانشجويان انقلابي به معناي جوانان دانشجويي كه دغدغه پيشبرد انقلاب و نظام اسلامي بر اساس رهنمودهاي امام و رهبري را دارند، جزو تأثيرگذارترين نيروهاي اجتماعي در كشور به شمار مي­روند. مروري بر شكل­گيري يا جهت­دهي جريانات و تحوّلات بزرگ دهه اخير ايران به خوبي نقش و جايگاه اين طيف از فعّالان فرهنگي - سياسي را باز مي­نماياند. ...رهبر معظّم انقلاب نيز با دريافت اهمّيت اين پايگاه عظيم و پرظرفيت، حجم وسيعي از مطالبات و فرهنگ­سازي­هاي مدّ نظر خويش را بر دوش دانشجويان انقلابي نهاده و مأموريت­هاي كليدي و سرنوشت­ساز فرهنگي و سياسي را بديشان سپرده است. ... دانشجويان انقلابي با احساس تكليف و دغدغه نسبت به اين آرمان­ها، بخش قابل توجّهي از زندگي خويش را معطوف به تلاش براي تحقّق آنها مي­كنند و طبيعتاً با توجّه به حجم بالاي كار و فقدان نيرو و بازده كافي، عرصه­هاي ديگر زندگي­شان - اعمّ از معنوي و معرفتي و درسي و خانوادگي - اولويّتي درجه دوّم مي­گيرند.

...در كنار درهم ريختگي نظام رفتاري، برخي برنامه­هاي جزئي و رايج زندگي اين دسته از دانشجويان هم به طور جدّي قابل مناقشه و تأمّل است. برنامه ساعات خواب، سير مطالعاتي، جهت­گيري تخصّصي در تحصيلات تكميلي، زمان و نحوه ازدواج، حوزه اشتغال و ... از اين جمله­اند. نتيجه اين نابساماني و آشفتگي، الگويي خدشه­پذير و البته قابل مطالعه و اصلاح از زندگي ايشان پديد آورده كه سامان­بخشي آن، اثراتي مضاعف در نوع فعّاليت­هاي انقلابي­شان برجاي خواهد نهاد. ضمن اين كه تك­تك اين عزيزان به عنوان ياوران مخلص و پرنفوذ انقلاب، موضوعيّت داشته و تكامل هرچه بيشتر شخصيّتي و رفتاري آن‏ها بسيار مهم و مغتنم خواهد بود.»

كتاب «درآمدي بر سبك زندگي دانشجوي انقلابي» در 252 صفحه و به قيمت 7000 تومان عرضه شده و در تهران از فروشگاه چاپ و نشر بين‏الملل در ميدان فلسطين، قابل تهيه است.



مربوط به موضوع : جامعه وسياست وسبك زندگي
دسته ها : جامعه وسياست وسبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر

برخي از ابداعات انسان، تنها در چند دهه، شيوه زندگي انسان‌هاي سراسر جهان را تغيير دادند. امروز كمتر كسي مي‌تواند تصور كند بدون هواپيما، گوشي همراه، اينترنت و ...... زندگي به چه شكل خواهد بود!


فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

ابداعات پديده‌هاي جالبي هستند. گاهي در عرض چند دهه، يك ابداع تازه مي‌تواند صنعتي را دگرگون كند يا سبك زندگي مردم را به كلي تغيير دهد. براي نمونه، خودرو، تنها در چند دهه سيستم حمل و نقل و جابه‌جايي مردم را دگرگون ساخت.

به گفته اريك شاتسبرگ،‌ استاد تاريخ علم در دانشگاه ويسكانسين، اين تحول خيلي هم غيرمعمول نيست. وي مي‌گويد:‌ “فناوري‌ها دنياي ما را تغيير مي‌دهند، اما اين تغييرات فقط در نتيجه انتخاب‌هاي انساني كه در درجه اول براي ساخت آن‌ها و بعد براي گسترش آن در سراسر جهان صورت مي‌گيرد، ‌اتفاق مي‌افتند”‌.

در طي قرن گذشته،‌ فناوري‌هاي تازه‌اي پا به عرصه وجود گذاشتند كه كسي كه در دوران تلگراف زندگي مي‌كرد،‌ به سختي مي‌توانست حتي آن‌ها را تصور كند. ديسكاوري به 10 فناوري جديد پرداخته كه زندگي ما را به كلي تغيير داده‌اند و حتي روي فرهنگ زندگي ما هم تاثير گذاشته‌اند.

 

هواپيما

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

در زمان جنگ جهاني اول،‌ براي اولين بار از هواپيماها در صحنه جنگ استفاده شد. سپس در دهه 1930 / 1310 از آن‌ها براي جابه‌جايي‌هاي پستي و تعداد محدودي از مسافران استفاده شد. هواپيماهاي جت در اواخر جنگ جهاني دوم پديدار شدند و در سال 1952 / 1331، ارائه سرويس به مسافران آغاز شد. بدين ترتيب، براي اولين بار، مردم توانستند سفر كردن تنها در يك روز را تجربه كنند. سفرهاي هوايي باعث شد كه مناطق دوردست، به مناطق توريستي بدل شوند و سفر از قاره‌اي به قاره ديگر، تنها در طول يك شب،‌ ممكن شود.

 

سلاح‌هاي هسته‌‌اي

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

معمولا وقتي صحبت از فناوري‌هايي به ميان مي‌آيد كه تغييرات بزرگي ايجاد كرده‌اند،‌ بحث‌هاي اقتصادي و تجاري مطرح مي‌شوند، اما از آن‌جا كه نيروي هسته‌‌اي نتوانست بازار منابع انرژي ديگر را واقعا كساد كند، اين سوال به وجود مي‌آيد كه آيا سلاح‌هاي هسته‌اي نحوه جنگ بين كشورها را تغيير دادند يا نه؟ البته اين كه وجود بمب‌هاي اتمي، تعارض‌هاي موجود در جنگ سرد را پيچيده‌تر ساخت، يك واقعيت روشن است. براي برخي از كشورها، داشتن بمب اتم همراه با منفعت بود، ‌اما روي كشورهايي كه آسيب ديدند، تاثيري گذاشت كه هرگز محو نشد.

 

اي.كي- 47

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

اي.كي- 47، مخفف اوتوما كلاشينكف مدل سال 1947 است. اين سلاح با طراحي ساده و نيرومند خود، شيوه جنگ‌ها را تغيير داد. حتي يك كودك سرباز هم مي‌توانست از آن استفاده كند. طراحي اين سلاح در آن زمان، باعث مي‌شد كه توليدش ساده و ارزان‌قيمت باشد. ناگهان، حتي ارتش‌هايي كه پول چنداني نداشتند،‌ توانستند به اندازه قدرت‌هاي بزرگ و ثروتمند، و با همان كيفيت،‌ سلاح داشته باشند. به دنبال اين روند، گروه‌هاي تروريستي و بزهكار هم مسلح شدند. در سال 2007 / 1386 بانك جهاني تخمين زد كه تنها در آفريقا، در خريد و فروش سلاح آن هم با كم‌ترين قيمت (حدود 267 دلار به طور ميانگين)، 75 ميليون قبضه اسلحه در گردش است.

 

آنتي‌بيوتيك‌ها و واكسن‌ها

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

با اين كه توليد واكسن‌ها و آنتي‌بيوتيك‌ها در قرن 19 آغاز شد،‌ اما تا رسيدن به مرحله توليد انبوه، هنوز ده‌ها سال وقت لازم بود. با ورود آن‌ها به بازار، برخي بيماري‌ها كه قبلا كشنده بودند، درمان و حتي ريشه‌كن شدند. براي مثال، مرض آبله كه در گذشته يك‌سوم مبتلايان را مي‌كشت، آخرين بار در سال 1977 / 135 گزارش شد و يا بيماري فلج اطفال كه باعث معلوليت افراد زيادي مي‌شد، امروزه در بسياري از كشورهاي جهان ريشه‌كن شده است.

 

مدارهاي يكپارچه

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

نيمه‌رساناها تقريبا از دهه 1860 / 1240 شناخته‌شده بودند. اما در دهه 1940 / 1320 بود كه بشر به درك مورد نياز از فيزيك كوانتوم رسيد و آزمودن جدي مدارهاي يكپارچه را آغاز كرد. از وقتي كه به آن‌ها دست يافته‌ايم،‌ روز به روز كوچك‌تر، سريع‌تر و ارزان‌تر شده‌اند، روندي كه امروزه همچنان هم ادامه دارد. مدارهاي يكپارچه از طريق رايانه‌ها، ام.پي.تري.پليرها و بسياري امكانات رسانه‌اي ديگر، زندگي امروزي ما را متحول ساخته‌‌اند. فقط كافي است نگاهي به اطراف خود بياندازيد تا ردپاي آن‌ها را همه جا ببينيد.

 

رايانه شخصي

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

اولين رايانه‌هاي شخصي در دهه 1970 / 1350 و اوائل دهه 1980 / 1360 ساخته شدند، كه البته در مقايسه با رايانه‌هاي امروزي،‌ قادر به انجام كار زيادي نبودند. بسياري از آن‌ها، از جمله اولين اپل در سال 1976 / 1355، ‌به صورت كيت فروخته شدند. در 1977 / 1356، حدود 48 هزار دستگاه رايانه شخصي فروخته شد و تا دهه 1980 / 1360، اين رقم به ميليون‌ها رسيد. مي‌توانيد آن‌ها را با رايانه‌هاي امروزي مقايسه كنيد:‌ تنها 64 كيلوبايت حافظه! سازندگان رايانه‌ها، كوشيدند كيفيت و البته كميت را بالا ببرند . تا سال 2001 / 1380، 125 ميليون دستگاه رايانه به فروش رسيد و تا 2010 / 1389 اين رقم به 350 ميليون رسيد!

 

اينترنت

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

شروع داستان اينترنت، با ايجاد روشي براي برقراري ارتباط بين دانشمندان و مهندسين از طريق رايانه‌هايشان آغاز شد، اما تنها در چند سال به پديده‌اي جهاني بدل شد. امروزه تصور زندگي بدون اينترنت دشوار است. اينترنت روش ما در خريد، سفر، آموزش و برقراري ارتباط با ديگران را تغيير داده است. اينترنت موقعيت فروشندگان، آژانس‌هاي مسافرتي، آژانس‌هاي جديد و حتي ضبط آثار هنري را هم تغيير داد.

 

گوشي‌هاي همراه

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

وسيله‌اي كه در ابتدا در دهه 1980 / 1360 يك اسباب‌بازي در دست افراد ثروتمند و معروف بود،‌ در اوايل دهه 2000 / 1380 به كشورهاي در حال توسعه هم رسيد. شبكه‌هاي تلفن همراه با حذف نياز به ساختن زيرساخت‌هاي لازم براي خطوط زميني، هزينه ارتباطات را بسيار كاهش دادند. در اروپا، شركت‌هاي خدمات تلفن همراه، سرويسي به نام "هر جا مي‌رويد پرداخت كنيد" و نيز برنامه‌هاي ارزان‌قيمت ارائه كردند. امروزه شبكه‌هاي نسل 3 و 4 مي‌توانند ترافيك اطلاعات بيشتري را پوشش دهند و گوشي‌هاي همراه مي‌توانند در حد رايانه‌هاي ابتدايي، بسياري از نيازهاي كاربران را پاسخگو باشند.

 

كانتينرهاي باري

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

در دهه 1950 / 1330، كيت ترانتلينگر طراحي كانتينرهاي باري را بهبود بخشيد و بلند كردن آن‌ها با جرثقيل و باركش‌ها را ساده‌تر و البته ارزان‌تر ساخت. اين طراحي جديد هزينه‌هاي بارگيري و تخليه بار را كم‌تر كرد كه امروزه هم از همان استفاده مي‌شود. در واقع ساير ابداعات، گسترش خود را مديون اين ابداع هستند.

 

رسانه‌هاي ديجيتال

فناوري‌هايي كه سبك زندگي بشر را عوض كرد

آيا فيلم‌هاي نگاتيوي را كه براي عكاسي مورد استفاده قرار مي‌گرفتند به ياد داريد؟ كتاب‌هاي كاغذي را چه‌طور؟ آن‌ها همان‌طور كه تلگراف از دور خارج شد،‌ براي برخي از مردم، كم‌كم حذف شده‌‌اند. در حال حاضر، بسياري از مردم ديگر از دوربين‌هاي ديجيتال استفاده مي‌كنند. حتي با كتاب‌هاي الكترونيك، كتاب‌هاي كاغذي هم ممكن است كم‌كم ناپديد شوند.

 

 

 

بخش دانش و زندگي تبيان


منبع: khabaronline



دسته ها : رسانه وفرهنگ در سبك زندگي | ارسال شده در | (0) نظر

ffff



مربوط به موضوع :
برچسب ها :
دسته ها : | ارسال شده در | (0) نظر

تمامی حقوق مادی ومعنوی این وبلاگ برای پایگاه تخصصی سبک زندگی اسلامی- ایرانی محفوظ است

طراحی شده توسط :سایت ثامن تم

ویرایش شده توسط :حسین رضایی

صفحه بعدي صفحه قبلي

X